Ny VD för EnviOn Sweden AB

Jan Grönberg har utsetts till VD för EnviOn Sweden AB. Han tillträder som VD den 1 december 2022.

Jan Grönberg har mångsidig erfarenhet av försäljning, affärsutveckling, industri och tillväxt samt gedigen kunskap om märkningsbranschen. Jan har tidigare arbetat som landschef för EnviOn Sweden AB, så att gå till rollen som VD är ett naturligt utvecklingssteg.

Koncernens VD och ägare Tarmo Paloniemi är mycket nöjd med utnämningen och ser fram emot företagets fortsatta expansion på den svenska marknaden och säger följande om framtiden.

Målet för vår VD är att prioritera expansionen och utvecklingen för EnviOn Sweden AB.

Vi har ambitionen att bli ännu större och en av Sveriges ledande aktörer på marknaden. Detta är en intressant och stor utmaning för hela koncernen och under Jans ledning så ser vi positivt på utvecklingen av vår svenska verksamhet.

Jan börjar sin roll som VD med följande tankar:

Jag är mycket glad över denna möjlighet att få fortsätta växa i vår svenska verksamhet tillsammans med ett kompetent och professionellt team, vi har verkligen potentialen att ta nästa steg på vår resa.

Jag ser verkligen fram emot att fortsätta vår expansion och utveckling, tillsammans med vår duktiga personal ska vi stärka vår position på den svenska marknaden och vara en kompetent och stabil samarbetspartner till våra kunder.

EnviOn Sweden AB är redan mycket mer än bara en leverantör av system för märkning.

Märkningssystem, projektplanering, produktutveckling och implementering av märkningssystem, samt underhåll och kundservice är hörnstenarna i företagets fortsatta tillväxt.

Vår verksamhet har byggts upp med kunder i fokus, pålitlighet och engagemang och det är ett recept som vi ska fortsätta att utveckla.

Min målsättning är att vi med dessa förutsättningar tillsammans ska fortsätta växa och utvecklas till en av Sveriges ledande aktörer inom märkningsbranschen.

EnviOn Sweden AB i kortet

EnviOn är experter på industriella märksystem för industrin och märkfärg för skogsindustrin. Vårt kontor finns i Borlänge, men vi verkar i hela Sverige. Vårt moderbolag EnviOn Oy är baserat i Kouvola, Finland. Moderbolaget startade 1995 och företaget har en stabil tillväxt och omsätter idag ca. 40 MSEK.

 I Sverige återfinns våra produkter främst inom tillverkningsindustrin.

Vi ser en stor potential på den svenska marknaden och ser fram emot att möta marknadens behov av märkningssystem.

EnviOn Sweden AB | Scanpack 2022
Foto från Scanpack 2022 mässan. Jan Grönberg på bilden till höger.