Leveransvillkor

Dessa köp- och leveransvillkor gäller när man gör en beställning från EnviOn Swedens webbshop och för produkter som levereras till Sverige. Produkterna säljs endast till företag ett organisationsnummer måste anges vid beställningen. Läs leveransvillkoren innan beställning. Vi samlar in person- och kontaktinformation, som behövs för att kunna hantera er beställning och administration av ert köp. Priserna anges i SEK och utan moms, eventuella fraktkostnader tillkommer på fakturan. Vi förbehåller oss rätten till justeringar i pris och leveransvillkor.

Beställning

Vid beställning på webben får ni en beställningsbekräftelse vilket innebär att beställningen är mottagen av systemet. När ordern är registrerad får ni en orderbekräftelse. Fakturan kommer att skrivas ut enligt bekräftelsen vid leverans. Ni som kund är ansvarig för att kontrollera er orderbekräftelse så att våra kontaktuppgifter till er är korrekta och fullständiga inför leverans.

Betalning

Betalning är möjligt endast med faktura. Betalningstiden är 14 dagar från avsändandet av produkterna.

Leverans och frakt

Leverans sker normalt inom 4-6 vardagar från att vi har tagit emot din beställning.
Vid eventuell leveransförsening meddelar vi er detta.

Märkfärger:
Full pall av 10 l behållare (600 l) och 1000 l container levereras fraktfritt.
5 paket av 3 l ekologiska påsar levereras fraktfritt. Ett paket innehåller 4 påsar.

De eventuella fraktkostnaderna anges i den slutliga orderbekräftelsen. Om ni vill ta reda på tillkommande fraktkostnader, kontakta sales@envion.se.

När ni har mottagit leveransen, måste ni som kund noga kontrollera att produkterna är oskadade samt se till att produkterna motsvarar det som finns i bekräftelsen. Har det blivit fel i leveransen, kontakta genast vår kundtjänst sales@envion.se. Ange alltid ordernummer när ni kontaktar oss. Om det har uppkommit skador i samband med leverans, ska vi ta reda på det med leverantörer.

Dataskydd

Vi behöver era personuppgifter bara för att vi ska kunna leverera er beställning eller för att kontakta er vid behov.
Här kan ni läsa den senaste versionen av vår integritetspolicy.

Kontakt

EnviOn Sweden Ab
sales@envion.se
Patrik Lindfors | Kundansvarig
Mobil +46 70 297 14 45
patrik.lindfros@envion.se
www.envion.se
Organisationsnummer: SE55921251800