Etiketter

Etiketter av högsta kvalitet och för alla ändamål

Etiketter är kostnadseffektiva, mångsidiga och hållbara lösningar för märkning.

Vid noggrann inspektion kommer du att inse att etiketter är högpresterande produkter. Miljarder självhäftande etiketter används för datainsamling och för företagets varumärke i produktion, logistik och tillverkning. De kan tillämpas för att spåra eller följa varor, optimera arbetsflödet, identifiera och märka produkter eller erbjuda konsumenten viktig information. Oundvikligen så kommer de krav som ställs på etiketten att förändras med varje produkt. Om en etikett fungerar som en streckkod för en raddragning på en postförsändelse eller om den tillämpas för en postidentifiering av fordonskomponenter, så skall den förbli på plats och vara läsbar under de kommande tio åren, detta gör skillnad.

Oavsett om det är blanka etiketter för utskrift, etiketter med produktinformation, märkesetiketter med sofistikerad grafisk design eller RFID-kompatibla etiketter, vi erbjuder ett brett utbud av etiketter för alla program eller miljöer. Oavsett den aktuella märkningsuppgiften föregås den av noggrann analys. Märkningsmaterial och lim är nära anpassade till substratet för etiketten. Individuella layouter kan också föreslås för önskad etikett.

Olika etiketter:

Flerfärgstryckta etiketter
Etiketter av hög kvalitet kommer att förbättra din produkt. Noggrant framtagna till din design och specifikation. Etikettautomater fäster etiketterna automatiskt och konsekvent.

Flerfärgstryckta etiketter för etikettskrivare

Förtryckta etiketter
Många branscher kräver etiketter som har text som ändras ofta. Etiketterna är förtryckta i färg och variabel data skrivs ut på plats i exakt rätt tid utan problem, med hjälp av etikettskrivare eller utskriftsautomater.

Lager av blanka etiketter
Detta är de basmärkningslager som används för märkning inom alla sektorer för att säkerställa spårbarhet och dokumentation av produkter och förpackningar. Blanka etiketter (otryckta etiketter) märks därefter direkt med termisk eller termisk överföringsprocess.