Lasermärkning är ett vinnande sätt att göra permanent och skarp märkning på din produkt.

Lasermärkning och modern lasermärkningsutrustning möjliggör permanent och skarp märkning direkt på en rörlig eller stationär produkt eller produktförpackning. EnviOn representerar lasermärkningsutrustning som tillverkas av Macsa ID. Macsa ID är en ledande pionjär inom det växande området för lasermärkning och en innovativ utvecklare av laserteknik. Vi valde Macsa ID som vår partner för lasermärkningsutrustning av tre viktiga skäl.

Tre viktiga skäl till varför din produktion kommer att få en ökning av effektivitet och tillförlitlighet genom att använda Macsa ID-lasermärkningsutrustning,

  1. Macsa ID-laser ger noggrann och permanent märkning, är kostnadseffektiv i drift och bäst av allt, praktiskt taget underhållsfri.
  2. Macsa ID:s lasermärkningsutrustning möjliggör högkvalitativ märkning på de flesta material, såsom metaller, plast, glas, trä, papper, kartong och papp. Saknas materialet för din produkt i denna förteckning över material? Det är fortfarande mycket troligt att lasermärkning lämpar sig för att märka din produkt.
  3. Lasermärkning med Macsa ID:s lasermärkningsutrustning är ett miljövänligt alternativ och en utmärkt märkningsteknik för återvinning av till exempel plastförpackningar.

Lasermärkningsutrustning från Macsa ID ger dina produkter en exakt och permanent märkning som gör att dina produkter sticker ut på marknaden.
Hur kan lasermärkning förbättra kvaliteten på din produkt?

Ta reda på det genom att begära en gratis testmärkning för din produkt.

Vet du redan vilken teknik för lasermärkning som är bäst lämpad för din produkt?

Lasermärkningsteknik som används av EnviOn:s Macsa ID är:

CO2-teknik

Fiber-teknik

YAG-teknik

SPA (Scaleable Product Architecture) är också ett produktkoncept från Macsa ID. 
SPA är en modulärlasermärkningslösning som består av valfria komponenter. SPA-lösningen är också flexibel vad gäller era förändrade behov, till exempel kan en märk enhet lätt bytas ut på egen hand. Skrivarenheten inkluderar speglar,optik och laser. 
SPA innehåller också flera nya egenskaper såsom ett 3D-alternativ, som möjliggör utskrift även på kraftigt böjda ytor. RAF (Reverse Air Flow) kyler hårdvaran effektivt och håller skrivarenheten ren, vilket minskar underhållsbehovet.

Referens

Våra kunder är både stora koncerner såväl som medelstora och små företag. Vi tillhandahåller effektiva lösningar för olika branscher, till exempel träindustrin och livsmedelsindustrin.