Hemligheten bakom EnviOn Log Marking Colors popularitet

EnviOn Log Marking Color för skogsmaskiner har utvecklats från feedback från nordiska skogsmaskinsentreprenörer och är en syntetisk märkningsfärg som är 100 % kompatibel med alla skördare.

Som biologiskt nedbrytbar produkt är det en helt miljövänlig och säker produkt att använda även i certifierade skogar. Log Marking Color är gjord för de varierande förhållandena i norr. Den är UV-skyddad, fungerar i regn och slask och har en kylbeständighet på upp till -30°C.

Log Marking Color är icke-sedimenterande, vilket håller backventilerna och munstyckena i skördarens färgsystem i fungerande skick.

Tack vare smörj- och korrosionsskyddsmedlen i EnviOns Log Marking Color förblir maskinens märkfärgsblock smörjt och onödiga tätningsläckor eller kolvslitage kan inte uppstå.

Genom att använda EnviOns Log Marking Color undviker ni läckageproblem med färgmarkörer. Läckage kan uppstå om märkfärgen orsakar korrosion på metallytor. Dålig märkfärgfärg orsakar punktkorrosion på returfjädern och så småningom går fjädern av. Detta resulterar i läckage av färgmarkören, vilket medför kostnader och samtidigt förloras effektiv arbetstid för onödiga reparationer.

Genom att använda den högkvalitativa EnviOn Log Marking Color kan du producera mer effektivt utan onödiga stillestånd som orsakas av dåliga färger.

Log Marking Color kommer i förpackningsstorlekar om 3 liters påsar, 10 liters dunkar eller en 1000 liters IBC-behållare.

En 10-liters dunk är den populäraste förpackningen eftersom den är det mest meningsfulla sättet för en entreprenör att transportera färg till avverkningsplatsen.

EnviOn Log Marking Color finns i blått och rött. Produkten har en livstids tillverkningsgaranti.

Beställ EnviOn Log Marking Color skogsmaskinsfärg här.

Ladda ner broschyren här.

Fyll i formuläret för att bli återförsäljare av EnviOn Log Marking Color.