Lasermärkning är ett vinnande sätt att göra permanenta och skarpa markeringar på din produkt.

Lasermärkning och modern lasermärkningsutrustning möjliggör permanenta och skarpa markeringar direkt på en rörlig eller stationär produkt eller produktförpackning. EnviOn representerar den lasermärkningsutrustning som tillverkas av Macsa ID. Macsa ID är en ledande pionjär inom det växande området för lasermärkning och en innovativ utvecklare av laserteknik. Vi valde Macsa ID som vår partner för lasermärkningsutrustning av tre viktiga skäl.

Tre viktiga skäl till varför din produktion kommer att få en överraskande ökning av effektivitet och tillförlitlighet genom att använda Macsa ID-lasermärkningsutrustning?

  1. Macsa ID-lasermarkörer ger noggrann och permanent märkning, är kostnadseffektiva i drift och, bäst av allt, praktiskt taget underhållsfria.
  2. Macsa ID:s lasermärkningsutrustning möjliggör högkvalitativ märkning på de flesta material, inklusive metaller, plast, glas, trä, papper, kartong och papp. Saknas ytmaterialet för din produkt i denna exempelförteckning över material? Det är fortfarande mycket troligt att lasermärkning lämpar sig för att märka din produkt.
  3. Lasermärkning med Macsa ID:s lasermärkningsutrustning är ett miljövänligt alternativ och en utmärkt märkningsteknik för återvinning av t.ex. plastförpackningar.

Macsa ID: lasermärkningsutrustning ger dina produkter en exakt och permanent märkning som gör att dina produkter sticker ut på marknaden. Hur lasermärkning kan förbättra kvaliteten på din produkt. Ta reda på det genom att begära en gratis provmärkning för din produkt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CO2-teknik

Fiber-teknik

YAG-teknik

Referens

Våra kunder är både stora koncerner såväl som medelstora och små företag. Vi tillhandahåller effektiva lösningar för olika branscher, till exempel träindustrin och livsmedelsindustrin.